nedelja, 8. november 2015

Kovček za denar in voščilo


Ta teden je bil kar pester, a v ustvarjalnici sem neizmerno uživala, saj sem za svojo prijateljico Blanko morala izdelati še eno voščilnico, katero so ji podarili sodelavci, ki jo imajo zelo radi.
Ko mi je njena sodelavka povedala, da ji bodo podarili denar sem takoj vedela, da bom svojo dolgo skrito željo izdelati kovček končno lahko realizirala. Zdaj ko je zabava, na kateri smo se imeli res krasno že mimo, lahko pokažem kaj je nastalo.
Priznam da sem rabila uničit kar nekaj papirja, da sem dosegla željeno. Največ preglavic mi je povzročalo zapiranje kovčka, kajti pokrov je bil pri prvih dveh poskusih premajhen. Ne znam povedati kako me je to jezilo. A vedno ko me razjezi, se moram malo ustaviti in dobro premisliti. Pomagala sem si s post-it listki za označevanje, in počasi merila, delala utore, rezala in lepila. Ker sem delala iz navadnega fotokartona, je zgledal kovček nekako depresivno, zato sem z veliko težavo naknadno na že sestavljen kovček odtiskovala vrtnice. Slabe odtise sem kasneje malo zakamuflirala, da se ne vidi preveč.

V kovček sem dala žepek za denar, in kartonček na katerega so ji sodelavci napisali lepe želje ter se vsi podpisali. Da pa je vseeno potem zgledalo malo bolj svečano sem na žepek dodala zlato pentljo , Tinin odprti tagec  ,dodala zlato ime ter 40-tko .





Z rezultatom priznam, sem zelo zadovoljna. Kovček prijavljam v  galerijo meseca novembra pri Najlepšem paru .

Pozdravček, Polona


9 komentarjev:

  1. Uau in uau! Zelooo lepo si se potrudila! Srečna tvoja prijateljica ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Barbara, srečna sem jaz, ker imam tako čudovito prijateljico :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovit kovček si naredila. In brez skrbi, tudi jaz velikokrat kaj narobe izrežem, zmerim ... in se potem jezim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Vladka, ti in še nekatere ste postavile merila zelo visoko. Ti si mi velikokrat za navdih <3

      Izbriši
  4. Joj, zdaj mi manjka tista ikona, kjer ji srčka meče iz oči :-))). Kakšna perfektna izvedba kovčka...pa še tako lepo si vse okrasila. Svetovno!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tina hvala, saj veš da mi brez tebe nebi uspelo tako kot je :* :* :*

      Izbriši