četrtek, 25. februar 2016

Enostavno


Že nekaj časa nazaj sem morala izdelati kar nekaj različnih voščilnic. Tu se pri meni vedno zatakne, ker nikakor ne znam narediti več enakih v različnih barvnih kombinacijah.
Malo sem se igrala s tehnikami in tokrat vam pokažem tole z emboss resist. Zgleda precej enostavno in ko se lotiš, pravzaprav je. Uporabila sem že davno kupljen in malce pozabljen štempelj Penny Black , odtis sem toplotno embosirala. Vse skupaj pa  postane zares igrivo ko uporabiš barve ki ti trenutno "pašejo". Meni sta ta trenutek čudoviti tile dve : picked raspberry in peackock feathers in me kar ponese ko delam z njima. Nad to barvno kombinacijo me je na Rayherjevi delavnici navdušila Neža.
Za piko na i sem na eno dodala odtis iz Tininega kompleta , na drugo pa dodala odtis štampiljke desetletja iz kompleta Ustvarjalnega Dotika, ki je žal razprodan, a pravi Barbara, da ga bo zaradi velikega povpraševanja izjemoma ponatisnila. Juuuhej, sem vesela za to odločitev in mislim da se z mano veseli še marsikatera ustvarjalka.
Na koncu še par kamenčkov in bleščečih ploščic in mislim da je vsega dovolj.

Lep pozdravček, Polona












6 komentarjev:

  1. Polona, izjemna barvna kombinacija in super voščilnici sta nastali :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo je izpadla ta tehnika in všeč mi je kombinacija modra in roza.

    OdgovoriIzbriši
  3. Res krasna kombinacija barv in emboss resista

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasno si se poigrala z štampiljkami in tehniko. Zelo lepo je.

    OdgovoriIzbriši
  5. Obe sta zelo lepi, pa zelo lepe rože si embosirala.

    OdgovoriIzbriši