torek, 12. april 2016

Zakrament- obhajilo

Barbara iz Ustvarjalnega dotika vedno pripravi Slovenske pakete štampiljk, ki so enostavno tako uporabni, da na čestitki ne rabi bit veliko drugega. Običajno zamudim kakšen res dober komplet in ne sprašujte kako se potem tolčem po glavi, ko je razprodan.

Včeraj je nastala serija prvoobhajilnih čestitk, ki so pravšnje, da jih prijavim v mesečni izziv Ustvarjalnega dotika - zakramenti. Prav težko rečem katera mi je najbolj uspela.
Iz Ustvarjalnega dotika sem uporabila osnove za voščilnice, štampiljke iz setov štampiljk, zlato blazinico, šablono angelčka, srebrn embosirni prah,ter pred časom kupljena embosirna mapica sončnega zahoda, ki pa je ni več na zalogi.
Seveda pa tudi tokrat ni šlo brez Tininih novih šablonc.

Pozdravček, Polona

7 komentarjev:

 1. Čudovite vse po vrsti! Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo zelo lepe voščilnice.

  OdgovoriIzbriši
 3. Sociální obchodování spočívá v otevření trhů pro každého. Na eToro se můžete spojit, obchodvat a sdílet znalosti s miliony obchodníků a investorů. Navíc můžete kopírovat obchodní rozhodnutí obchodníků, kteří odpovídají vaší strategii. Registrujte se nyní a získejte chytřejší obchodní rozhodnutí využitím rozumu našich obchodníků s nejlepšími výsledky.

  Výměna kdekoli - Čas jsou peníze. Obchodujte na počítači, tabletu a mobilu

  Otevřené obchody na eToro - 227,651,647

  OdgovoriIzbriši