petek, 21. januar 2022

Zima

Tale smučarska za abrahamovca je nastala že dve leti nazaj. Ker se vedno zgodi da voščilnico dobim v izdelavo zadnji hip ponoči zmanjka časa in energije za spodoben fotoshooting. Zato tokrat zasilna fotografija kar iz službe tik pred oddajo. 

Pogosto, kadar dobim za naredit kaj tematskega in razgibanega uporabin Z-fold card v velikosti A5. Tokrat sem morala uporabiti fotografijo slavljenca na telesu smučarja, v ozadju pa Dolomiti v katerih Alen vsako leto uživa na smučanju s prijatelji. Veliko beline in dve gondoli ki Alena opozarjata da ga je obiskal Abraham. Verjamem, da je bil te voščilnice vesel prav tako kot darila (zelenega smučarskega kompleta).



Uporabila sem:

Voščilnico linkam:


Pozdrav do naslednjič!        Polona

5 komentarjev:

  1. Uau, voščilnica je fantastična. Krasno si ponazorila zasnežene gore v ozadju in kako super je ta sled za smučarjem. Perfektna zimska voščilnica. Hvala, da si se pridružila našemu izzivu v Veseli hiški.
    Valerija DT

    OdgovoriIzbriši
  2. Polona, fantastična je in dodelana z vsemi detajli <3.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kar dve leti si jo skrivala :). Krasno si jo sestavila. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. S tvojo pomočjo sem se odpravil med snežne planjave :)
    Imeniten odgovor na zimski izziv v Veseli hiški - še dobro, da si njeno fotografijo toliko časa skrivala, Majda

    OdgovoriIzbriši
  5. Tole pa je res prava zimska. Krasno si se lotila tega projekta. Sem navdušena. Zelo lepo si naredila ozadje in sledi smučarja v snegu. Lepo, da si jo pokazala tudi pri nas v Veseli hiški. Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši