četrtek, 29. oktober 2015

Nov izzivKo sem se odločila za pisanje bloga si nisem niti v sanjah predstavljala, da to zahteva kar nekaj veščin. Zataknilo se je že pri imenu. Neverjetno pa sem vesela, da mi je pri imenu svetovala moja zelo dobra ustvarjalna prijateljica Vanja. Ker me dobro pozna, je takoj vedela kakšno ime bi mojemu blogu pristajalo. In ime mojega bloga je Vanjina ideja. Zato Vanja HVALA iz srca. Pošiljam ti en velik topel objem in ti želim vse dobro ob tvoji težki preizkušnji. Mislim nate !!!

Tale objava pa je mislim, da prav na mestu.
Zadnji čas sama sebi postavljam nove in nove izzive. Vesela sem da so ti izzivi v večini prijetni in ne zahtevajo od mene prevelikega stresa. Da pa kot ustvarjalka ne zaspim, poskrbijo moje prijateljice, ki mi vedno zaupajo izdelavo voščilnic za svoje bližnje. 

Tokrat sem dobila od Špele kar nekaj izzivov, a najprej sem se lotila izziva: FANT-Domen, 18 let , oranžna, rad ima računalnike in obvezno žepek za denar. Hihi ja prijateljice že vedo, da mi morajo ob naročilu povedati kar nekaj podrobnosti, da uspem potem vsaj približno narediti voščilnico personalizirano.
Kar nekaj časa je bila v glavi ideja za voščilnico v obliki prenosnika in tokrat sem lahko idejo realizirala. 
Črn karton sem odrezala na željeno dimenzijo, ter ga dvakrat zapognila, ker sem želela žepek za denar narediti drugače kot ponavadi in ga skriti. Na zunanji del sem dala bistvo v stilu "manj je več". Starost je bila bistvo. Številki Rayher oblikovala Tina Baša sem izrezala dvakrat, enkrat iz oranžnega papirja, drugič pa iz kontrastno bele mossgume, prilepila po nasvetu Tine tako, da sem ju malo zamaknila. Nad vse skupaj sem dodala ime izrezano s šablonico Memory box. S popularnim apple pa sem nakazala ljubezen do računalnikov. Da pa vse skupaj ni ostalo tako žalostno sem monotonost razbila s pomočjo nekaj kristalčkov, katere sem za malo denarja kupila v eni imed  Kitajskih trgovinic.
Zunanji del voščilnice:

Notranjost mi je delala kar nekaj vetra.
Kako narediti tipkovnico?? Nerada printam a tokrat ni šlo drugače, ker sem bila časovno omejena. Tipkovnico sem našla na spletu, jo sprintala na željeno velikost, obrezala in prilepila.na zavihek obrnjen v notranjost. Ta "zavihek" sem potem s 3D blazinicami pritrdila na oranžno osnovo prilepjeno v notranjost za poživitev. Kot piko na i sem nad tipkovnico prilepila izrezek ene mojih najljubših šablon vse najboljše (Najlepši par) .
Kaj pa ekran?? Bel kos papirja sem zasenčila z mojimi ljubimi distressi in ga uporabila kot ekran, na katerega bo prijateljica zapisala lepe želje.

Notranjost:

 

Sami presodite, če mi je uspelo ugoditi želji naročnice.

Lep ustvarjalni pozdrav, Polona

Voščilnico prijavljam v oktobrsko galerijo Najlepšega para .

7 komentarjev:

 1. Me veseli, da sem lahko pomagala. Voščilnica je super fajn. Želim ti pa veliko užitkov ob pisanju bloga in ustvarjanju lepih voščilnic

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovito voščilnico si naredila 18 letniku in zelo lepo izdelala računalnik :-)) Všeč mi je.

  OdgovoriIzbriši
 3. kako si pa tole fenomenalno naredila, obožujem takšne tematske.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Tina, se vidi verjetno, da tudi jaz obožujem tematske voščilnice!? ;)

   Izbriši
 4. Brez besed. TOP! In kristalčki so res dali piko na i.

  OdgovoriIzbriši