nedelja, 22. november 2015

Natečaj s Tino Baša

Najprej en lep snežni pozdrav.

Ta teden se je dogajalo marsikaj. Od tega da sem v torek imela čast spoznati Pete-a Huges-a, bila v Ljubljani na njegovih vseh štirih delavnicah, do tega, da smo se z Branko, Mojco in Tanjo imele res noro fajn in še in še.

Ker pa je včasih česa preveč, se je treba malo ustaviti, se umiriti in početi tisto kar ti je najljubše in si napolniti baterije.

Včeraj je bil dan oziroma večer za to. Že dolgo sem razmišljala kaj pripraviti za Tinino- Rajherjev natečaj. In ker mi Tina res veliko pomeni sem si vzela čas, za razmislek in za ustvarjanje.
Nekaj idej sem našla na meni ljubem Pinterestu. Nastale so tri voščilnice in dve od teh bom prijavila na natečaj.

Danes vam predstavim  prvo-snežakca z žarečim noskom.
Uporabila sem letos meni zelo ljubo rjavo- modro- belo barvno kombinacijo. Glavo in nosek je bilo narediti zelo enostavno, saj sem uporabila kar led čajno lučko, katero sem malo obdelala. Več težav sem imela s fixiranjem le te na svoje mesto, saj je bilo potrebno pustiti luknjo, da se nosek lahko prižge in ugasne. Za piko na i pa sem dodala rdeč šal in rdečo kapo. Šablone sem malo kombinirala, da sem dobila kar sem želela.

Z izdelkom sem zadovoljna in naredim (takoj ko kupim še kakšno lučko) zagotovo še kakšnega.Uživajte na toplem, pozdrav Polona

Pri delu sem uporabila :
Rezalne šablone krog s šivi
Rezalno šablono snežak
Odtis čarobni prazniki
Rezalno šablono Romantični okvirji
Odtis voščila iz Ustvarjalnega dotika
Redko se zgodi da mi ugaja slaba svetloba za fotografiranje :)

 

3 komentarji:

  1. Oooo, kakšna dobra ideja in tole celo sveti! Tale barvna kombinacija je tudi meni nadvse všeč in vse si dodelala v nulo - čisto v tvojem stilu ;) Krasna je!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako fajn je tale snežak in kako lepo se mu sveti nos :)

    OdgovoriIzbriši