četrtek, 18. februar 2016

Nekaj novega- darilna škatlica za čaj

Pozdravljene,

na takle turoben depresiven dan ne preostane drugega, kot da se malo pospravi. Tokrat sem imela precej dela saj si s novodobno tehniko zadnje čase nisem ravno na TI. In pospravljati po na novo inštaliranem računalniku in obnavljanju vseh map ... ufffff a počasi se daleč pride pravijo. A kakorkoli, upam da pridem enkrat temu do konca.

V času mojega neobjavljanja je nastalo kar nekaj stvari, ki vam jih moram pokazati. Še posebej sem ponosna na tole zadnje, ki je nastalo v nekaj različicah za darilca mojim dragim prijateljicam. Zdaj, ko so darilca oddana pa lahko pokažem še vam.

Že dlje časa je v moji glavi kljuvala ideja izdelati škatlico za čaj, a ker sem bila zadnje čase malce zmedena, brez prave volje, kot tudi časa, sem se kljub obilici ostalega dela lotila prav tega. Na pinterestu sem našla krasno sestavljena navodila  in vse je bilo ravno zaradi teh navodil precej enostavno. A ker redko delam po raznih navodilih, sem si sama zastavila še par izboljšav (dodala sem nogice v obliki razcepk) oz. sem dovršila izdelek po moje. Dodala napise iz Ustvarjalnega Dotika in Najlepšega para, par rožic in seveda v papirčkih zapakiran kupljen čaj.




Obdarjenke so bile vesele in zagotovo bom tole vajo še ponovila.

Lepo preživite tele deževne (za ene še počitniške) dni in pozdravček do naslednjič Polona

10 komentarjev:

  1. O, verjamem da so bile vesele! Krasno si tole dodelala! Hvala za link do navodil! Enkrat, ko bo čas, morda tudi sama poskusim. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Se vidi, da si uživala v izdelovanju, kajti vse tri so čudovite. Prečudovite! Pametno da si se kljub obilici dela, lotila izziva, kajti to ti da tisto pravo energijo za vse drugo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasne so, sam moja je najlepšaaaaaa

    OdgovoriIzbriši
  4. Super lepi sta in hvala, ker si dodala tudi povezavo do navodil.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovite in zelo uporabne škatlice si naredila :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. všeč zelo, tako zelo, da sem tudi sama naredila eno testno verzijo teh škatlic ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovite so in krasno darilo.

    OdgovoriIzbriši