torek, 08. marec 2016

Ko me inspirira - Z VOŠČILOM IZDELANO OZADJE

Večkrat ko se sprehajam po blogih, naletim na razne izzive, a redko mi uspe pravočasno izdelati kaj po navodilih. A tale izziv mi je ljub in ga zadnje čase pogosto uporabljam, ko mi zmanjka idej kako popestriti voščilnico.

Tokratnja voščilnica je nastala zadnji hip za 16. rojstni dan moje hčerke. Dolgo sem razmišljala kakšne barve naj bo voščilnica, kajti v zadnjem obdobju ljubi črno, ki pa mislim da ni ravno topla barva. Prav disciplinirano sem se lotila dela. Najprej sem se lotila metulja katerega sem dobila pred časom v dar od moje prijateljice Vanje. Na hitro smo se uspele ujeti v Ljubljani, malce v živo poklepetati in za par dragocenih trenutkov preživeti skupaj s Tino, Vanjo, Heleno in Mojco. Ta dan je bil precej divji, in ni mi uspelo izpeljati vsega tako, kot sem si sprva zamislila, a pravijo punce da mi je uspelo :) Hvala vam.

Ta dan sem se na Rayherjevi delavnici katero je vodila Tina,  naučila mnogih Baltazarjevih trikov kot jih Tina rada poimenuje. Trik z navadnimi flomastri in učinkom acetona ter kombinacijo bleščic se mi je zdel naravno fantastičen. In če ne gre prvič gre pač drugič. Prvi metulj mi ni uspel, ker sem uporabila predebel papir in efekt enostavno ni imel učinka zaradi predebelega papirja. V drugo pa mislim da mi je uspelo. Metulj sem umestila na preprosto belo osnovo, katero sem posula z odtisi "najlepše želje", nato sem izrezala krog s šivi dodala par kamenčkov in odtis zate.  S pisanim metuljem pa sem želela hčerki povedati da ima krila s katerimi lahko leti, le če želi. Vse najboljše draga moja hči!

Pozdravček, Polona
Voščilnico "linkam" v galerijo ko-me-inspirira-46 k Najlepšemu paru.


12 komentarjev:

 1. Kako lepo si ji tole izdelala, zagotovo je bila zelo vesela. Vesele in lušne pa ste tudi ve na tej fotografiji :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovito in vse najboljše Kaji <3

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasna voščilnica in zelo lepo ozadje :-))

  OdgovoriIzbriši
 4. Vse najboljše tvojo mladenki!
  Voščilnica je fantastična. Lepo se vidijo bleščice.
  Pa simpatična fotografija treh pridnih ustvarjalk.

  OdgovoriIzbriši
 5. Lepo di presenetila hčerko. Metulj je čudovit, postavitev mi je tudi super, saj poudari lepoto metulja.

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasnega metulja si ji naredila. Vse najboljše!

  OdgovoriIzbriši
 7. hihi, slika nas treh, bo pri meni končala v albumu in v okvirju na moji steni "slavnih" ... voščilnica pa itak lepa zelo :D

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudovita voščilnica Polona me veseli, da sva se spoznali v petek
  Lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 9. Hej Polona, sem malo pobrskala po tvojem blogu, kako krasne izdelke imaš! ♥ Z veseljem te bom spremljala. Super te je bilo spoznat, si taka simpatična punca ... nikakor mi ne gre v račun, da imaš tri najstnike doma, premlada izgledaš :)
  Še za novi rezalnik te moram vprašat, si zadovoljna?
  Pozdravček, Maja

  OdgovoriIzbriši
 10. Kako krasen metulj in celotna voščilnica. Tudi drugače so vsi tvoji izdelki krasni. Z veseljem se bom vračala na tvoj blog.

  OdgovoriIzbriši