petek, 27. oktober 2017

Moški izziv

Pozdravljeni!

Po nekajmesečnem ustvarjalnem mrku, sem ravno v pravem času dobila v izziv, ki je moje možgane spravil na turbo obrate in me prisilil da se spet lotim ustvarjati. Hvaležna Jasmini za novo poznanstvo in brco v tazadnjo :)

Želja je bila, da izdelam voščilnico za moškega, s čimer imamo verjetno vse ustvarjalke kar nekaj težav. Moj izziv je bil zaradi redke tematike morda še kanček težji.
Moški, ki bo dobil tole voščilnico je nežna duša in ceni ročna dela, to soboto pa se poroči. Dobila sem okvirna navodila za pastelno sivo belo roza barvno kombinacijo, vse ostalo pa je bilo prepuščeno moji domišljiji.

Izdelala sem voščilnico knjigico katere osnovo sem kupila pri Tamari.
Potiskan papir z željeno barvno kombinacijo sem izdelala s štampiljkami Najlepšega para ,  ter stencil šablonico. Prerezala sem ju po diagonali in sestavila v dve pisani  a barvno usklajeni podlagi.
Iz ustvarjalnega dotika sem uporabila  embossing blazinico in Ranger clear embossing prah, ki ju imam iz te trgovine že kar nekaj časa. Senčila sem z distess blazinicama victorian velvet, ter iced spruce.

Priznam da mi je osrednji motiv vzel največ časa tako pri izbiri kot pri sami izdelavi. Motiv suknjičev sem odtisnila na pastelno siv papir, obrezala in dodala srajco, metuljčka, kravato, robček ter gumbe. Za piko na i sem iz bleščeče moss gume dodala napis čestitke ter srček.
Notranjost sem obdelala tako, da sem dodala žepek za denar na katerega sem dala že skoraj pozabljeno MD pentljo. Vogale sem tokrat minimalistično zaključila s krogcem katerega sem s pomočjo MS plošče prerezala na 4 enake dele. Na prostor za voščilo sem umestila nežen izrez sledi srčkov in zaključila s podloženim roza papirjem.

Mislim, da mi je ta težek izziv kar uspel in bom to barvno kombinacijo uporabila še kdaj ob kakšni drugi priložnosti.

Obljubim, da na mojo naslednjo objavo ne bo treba čakati tako dolgo.
Lep pozdrav do naslednjič, Polona


Voščilnico prijavljam na:
Ustvarjalni dotik: Oktobrski izziv 2017 – ZA MOŠKEGA

 6 komentarjev:

 1. Tole si pa imela izziv in krasno si ga izpeljala! Dobrodošla nazaj po pavzi <3

  OdgovoriIzbriši
 2. Aaaaa, hudooo. Kolk so dobra suknjiča. Tale sivo roza kombinacija je top, jaz bi jo večkrat uporabila, pa ne uspem vseh prepričat, da je lepa ;-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Danes sem po naključju odkrila tvoj blog in malo pobrskala po starejših objavam. Ne bom vsake posebej komentirala, samo povem to, da mi je zelo všeč tvoj stil in seveda izdelki.

  OdgovoriIzbriši
 4. Lepo je ponovno pokukati v tvojo ustvarjalnico :). Krasno si okrasila voščilnico-knjigo, všeč mi je tudi barvna kombinacija. Lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Prekrasen izdelek! Zelo lepa kombinacija papirjev, še posebej všeč mi je dvojna pentlja. Super ideja :) Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

  OdgovoriIzbriši
 6. Tole pa je res bil izziv in odlično si opravila z njim. Zelo všeč mi je izdelek.

  OdgovoriIzbriši