ponedeljek, 7. januar 2019

Novo leto- novim izzivom na proti

Pozdravljene!

Za mano je leto 2018, ki  me je naučilo marsičesa in hkrati minilo kot bi pihnil. 
Prehitelo me je, saj je bilo polno nepredvidenih stvari, trenutkov sreče, žalosti, novih poznanstev, priložnosti in izgub... . Ni kaj, tako mi je bilo namenjeno in zdaj gremo dalje, na proti novim zmagam na vseh področjih. Na vseh poteh pa želim da nas vse spremlja predvsem ZDRAVJE, kajti vse ostalo je odvisno od nas.

Srčno, srečno in zdravo 2019!

Moj blog je lani precej sameval, saj enostavno nisem našla dovolj časa, da pokažem kaj vse sem uspela ustvariti. Z željo, da bom letos bolj pridna in ne bodo obljube le na papirju vam pokažem škatlico presenečenja na katero sem neizmerno ponosna.

Dobesedno zadnji trenutek (na voljo sem imela le vikend) sem dobila za narediti škatlico presenečenja za direktorja, ki je med drugim tudi politik in nima drugih zanimanj in hobijev kot le to, da živi za delo in politiko.
Kar težek izziv priznam, ker sem želela res narediti nekaj posebnega. Škatlico so mu podarili sodelavci. 
V centru 6"x 6" voščilnice sem naredila "ekološki otok" ter na tla umestila kozarčke katere sem z akrilno barvo obdelala v smetnjake in dodala voščilo. Zadnji dve stranici sem tokrat zlepila skupaj in tako z zelenjem na vsako stran ustvarila žep za kuverto amerikanko z darilnimi boni za termalno razvajanje. Na grmovje sem dodala bele marjetice in tako poživila dolgočasno zeleno barvo. 
Pisarna slavljenca je nastala po fotografijah katere mi je poslala naročnica. Pohištvo sem izdelala iz papirja čisto po svoji ideji, ga osenčila z distressi ter na koncu polakirala, da je videti kot da je pravo. V lonec pred mizo sem v mah "posadila" nekaj zelenja. Hči mi je pomagala z idejo za svinčnike iz zobotrebcev ter post-it lističi. Malo printanja in iznajdljivosti in to je bila pika na i vsemu skupaj.

Na koncu sem bila nad izdelkom navdušena in verjamem, da bo tudi slavljencu tole v lep spomin na ta jubilej.

Ustvarjalni pozdravček do naslednjič, Polona

Uporabila sem:
Rayher: 
- senčenje grmovja- distress forest moss
mah 

Najlepši par:
grmovje 
Tame`s world:
- sredine marjetic- nuvo glam drops

Iz zaloge.
- papir parket
- zelen papir
- bel fotokarton 
- šablona spellbinders oval

Voščilnico linkam:
9 komentarjev:

 1. Super ideja in izvedba.
  Vse dobro v 2019. Se že veselim spet kakšnega našega srečanja na hitro ;-)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala keti, mhm tudi jaz se veselim da se kaj vidimo :*

   Izbriši
 2. Krasno in dodelano v nulo! Vse dobro v 2019! :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. <3 <3 <3 Hvala draga Barbara <3 Tudi tebi samih lepih stvari, in da se kaj vidiva :*

   Izbriši
 3. Ooooh, kakšna popolnost!!!! naj bo 2019 res dobro leto zate in tvoje <3.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala draga Tina, naj bo tudi zate in za tvoje leto kot je treba. Komaj že čakam tvoje pomladne novosti, da me brcnejo k ustvarjanju :* Upam da se kmalu vidiva :*

   Izbriši
 4. Vauuu, si se pa zelo potrudila. Tam na mizi vidim celo kalkulator. A je narejen iz skrčljive folije? Ker mi je ful hud detajl. Pa ni prospekti oziroma časopis z županom. Res kapo dol! Hvala ker sodeluješ na našem ustvarjalnem izzivu: https://www.ustvarjalnidotik.si/januarski-mesecni-izziv-darilo-za-rojstni-dan/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Barbara za vse napisano <3 <3 <3 . Hehe ja kalkulator sem sprintala in prevlekla z glossy accentom. In tega se poslužim ko želim dobiti tak učinek kot je tukaj ;) Tudi kak sprintan avtič sem že kdaj tako obdelala pa pride res kot polakiran :)

   Izbriši
 5. Vse je v detajlih! Krasno si izdelala vse podrobnosti! Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Lep pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

  OdgovoriIzbriši