ponedeljek, 10. april 2023

Tematska škatlica

Pozdravljene,

zadnje čase mi zmanjkuje časa za prav vse. Ko sem najbolj v stiski s časom pa imam v delu najbolj zahtevne projekte.

Tokrat je bilo navodilo:
Katja, 40 let, po poklicu je profesorica Nemščine in Geografije, tega poklica pa ne opravlja. Ima Adria prikolico, ki jo ljubkovalno kljiče "Julka", za darilo pa od družbe prijateljev dobi Drindl nošo, zna pa tudi jodlati. Za orientacijo sem dobila fotografijo "Julke" ter nekaj detajlov katere je bilo potrebno upoštevati. Navodilo povabljenim na vabilu pa je bilo, da pridejo na zabavo oblečeni v pike. 
 
Kot vedno gre zahvala mojim ustvarjalnim prijateljicam, ki so mi priskočile na pomoč v zadnjem hipu. Hvala  Nataša za prikolico in Tames`world za pomoč pri izbiri papirja. Hvala tudi tistim ki mi zaupate izdelavo tematsko obarvanih voščilnic, sploh ko je potrebno upodobit zgodbo.

Mislim da mi je ta težka naloga kar uspela.



        







Pozdravček do naslednjič, Polona







Voščilnico linkam:
 


11 komentarjev:

  1. What a fabulous creation, so much detail. Thank you for joining in the Crafty Calendar Challenge this month. Good luck!
    Liz xx

    OdgovoriIzbriši
  2. such an intricate card, but gorgeous. Thank you for playing at the AAA Birthday Cards Challenges.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasna škatlica in super inovativna ! Res si vse želje izpolnila in zelo lepo barvno uskladila. Dežniček je bolj za senco, kajne? Mislim, da ko dežuje se bo Katja kar v prikolico skrila... Hvala za obisk v Veseli hiški in lepo se imej. Vena R.DT

    OdgovoriIzbriši
  4. Res krasno si izpolnila želje naročnice. Tale prikolica se mi zdi res posrečena. Celotna škatlica zelo lepo barvno harmonira in se ujema s prikolico. Dežnik bo pa poskrbrel za krasno senco v v ročih dneh. Hvala, da si se nam pridružila v Veseli hiški. Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši
  5. čudovito, tvoji projekti so res nekaj posebnega, hvala, ker si se nam pridružila v Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  6. Uau, kako čudovita in bogata je tvoja škatlica presenečenja. Krasno si umestila tudi dežnik oz. senčnik. Fantastični detajli, bi šla kar na dopust s tvojo prikolico.
    Hvala, da si se pridružila našemu izzivu v Veseli hiški.
    Valerija DT

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovito škatlico si ustvarila in dežnik/senčnik jo tako lepo dopolnjuje.
    Hvala za navdih in hvala, ker se igraš z nami v Veseli hiški, Majda DT

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlično si opravila nalogo. Škatlica je čudovita. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. What a gorgoeus card layered card !! Thank you for playing at the AAA Birthday Card Challenges - Deekshita (Papiershades)

    OdgovoriIzbriši