ponedeljek, 30. november 2015

Ko me inspirira

tokrat sem zaradi dileme kako naredit univerzalno darilno kuverto šla po nasvet k prijateljici Branki. Inspirirala me je za izdelavo darilnih čestitk-kuvert. Zgleda res zelo zakomplicirano, a ko se lotiš in naštudiraš gre kot za šalo. Naštudirat kje gre trak in kako sfiniširat je bila prava avantura. Seveda pa vaja dela mojstra in obratno. Branka je prava mojstrica! Za prvič pa sem tudi sama s sabo kar zadovoljna. In ugotovila sem, da je efekt pravi, če je pravi papir. Zdaj moram v lov za pravimi papirji kajti tole je nastalo iz domače zaloge.

Nastalo je kar nekaj teh čestitk-kuvert, nekaj za ženske(z rožicami) in nekaj za moške. Meni je pa daleč najlepša tale natur s potiskom Tininih divjih vrtnic. Dodala sem še voščilo Tinine najlepše želje.

Topel ponedeljkov pozdrav, Polona







9 komentarjev:

  1. AAA sedi 5, mami ni treba v šolo :-) Tole si naredila mojstrsko... po papir pridi k meni he he he. Bom počasi odprla kako kletno trgovino :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. So ti pa res uspele. Nič ni videt narobe s papirjem, to misliš zaradi kombinacij ali zaradi debeline? kakorkoli, zelo lepe so, meni so tudi v mislih že dooolgo, pa se ne spravim ker se mi zdi čisto pretežko.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, hehe veš tisto ko ni papir prave debeline in strukture, pa motivi... Kar loti se ker boš videla kako enostavno je ko naštudiraš sistem ;) To je zagotovo nekaj zelo enostavnega ;)

      Izbriši
  3. Kakšna zaloga! In ena lepša kot druga! ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Po naslovo sem najprej mislila, da je že na vrsti najin izziv, ha ha. :))) Odlično si bila inspirirana in krasne kuverte so nastale.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahahaha Vladka, vidve toliko inspirirata, da se jaz že več ne znajdem tako zmešnjavo imam v glavi. VIDVE RAZTURATA!!! In meni tole bloganje in sledenje vsemu sploh ne gre tako kot vam. Se enostavno še ne znajdem :(

      Izbriši
  5. Hi, hi....tudi jaz sem mislila enako :-). Ampak, ja...Hali je res prava inspiracija in ti ena super talentirana učenka :-).

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepe darilne kuverte si naredila :-))

    OdgovoriIzbriši