petek, 6. november 2015

Praznične voščilnice 1. del

Skrajni čas,

da tudi jaz začnem. Čeprav sem prve letošnje praznične voščilnice naredila že konec septembra zaradi potreb preizkusiti nekaj novih pripomočkov, sem zadnji  mesec le občudovala ostala dekleta kako pridno jih že ustvarjajo. Takrat sem nekaj že pokazala na moji Fb strani, ker še nisem imela tegale bloga.

Da sem končno začela tudi jaz, je kriva Tina, ker nas s svojo 3. malo šolo prazničnega ustvarjanja kar kliče, da naj vendarle že začnemo. Prvi del ustvarjanja sem opravila že z nakupom kar nekaj njenih novosti, za katere vem, da ne bodo dolgo samevale. Ker pa je moja najljubša trgovina Rayher objavila natečaj v družbi s Tino, sem se z največjim veseljem lotila tega izziva.

Ko sem začela s delom, so ideje o postavitvah kar švigale po moji glavi, kot tele zvezdice z venčka. Tokrat sem sledila zastavljenemu cilju "manj je več". Uporabila sem pred časom v Muellerju kupljeni bleščeč papir, ter pripomočke Rayher in Najlepši par. Uporabila sem nekaj novega in nekaj starega oziroma bolje rečeno prve Tinine štampiljke katere sem kupila iz takrat sveže odprte trgovinice.

V ponedeljek grem v Ljubljano in do takrat se moram odločiti katero prijaviti na natečaj. Težko se odločim katera mi najbolj sede. Morda mi lahko ve pri tej odločitvi malce pomagate?


Pozdravček, Polona









6 komentarjev:

  1. O, kolk lepo pride tale Tinin venček.
    Super barve, lepa izdelava. Zelo všeč.
    Če že moram zbirati, potem izberem kvadratno. Ker me najbolj pritegne prav ta pentlja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Duši, ja v venček sem se zaljubila na Tinini delavnici. Tudi jaz običajno najraje izberem kvadratno, vendar tokrat nisem čisto prepričana, kajti v živo pridejo A6 skoraj lepše ;) Ta pentlja je pa itak zakon in jo bom rada uporabljala kot vse ostale Tinine šablonce :D

      Izbriši
  2. Iiii, kolk je le ta Tinin venček. Vse so lepe, najbolj všeč pa je tudi meni kvadratna :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala Nataša, hihi a ti tudi praviš kvadratno!? Khmm poltem bo pa že nekaj na tem :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tole ni lahka odločitev. Čeprav so vse zelo podobne, pa ima vsak nekaj svojstvenega, kar ji daje čar. Lepe so. Meni je poleg kvadratne padla v oči še sredinska pravokotna z dvojno pentljo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zdaj si se že odločila :-) jaz bi glasovala za kvadratno...prekrasne so! Venček je zakon :-)

    OdgovoriIzbriši