petek, 8. junij 2018

Izziv- poletje -Challenge #117 - Summer GDT

Pozdravljene!

S tole pomladno voščilnico sem bila izbrana kot gostja GDT pri scrapping4funchallenges. Tokrat je na challenge #117 tema poletje.  Vabljene k sodelovanju.

Kolegica je za bratranca Marka potrebovala voščilnico za moškega, 50 let in strastnega smučarja. Hja smučarija mi je precej blizu, saj smo imeli pri hiši kar nekaj let strastnega smučarja tekmovalca in vsi radi smučamo. Ker pa smo zdaj  s temperaturami že krepko v poletju, in bi bilo čudno narediti zimsko voščilnico, sem v trenutku dobila idejo  in tako izdelala sceno visokogorja kjer se na enem od ledenikov še vedno svetijo bele  strmine, za tiste najbolj zagrižene smučarje kot tudi tekmovalce.
Z nakupom nožkov gora odlašam že kar nekaj časa in potrebno se je bilo znajti. Na siv karton sem narisala gore in malo zasenčila, na belega pa snežene kape, in na plan privlekla praznične šablonice za mini smrečice in smučke, katere sem tokrat izjemoma pustila bele. Na sonce sem umestila še številko, ker mi je zanjo na sceni skoraj zmanjkalo prostora.

6 komentarjev:

 1. Polona, krasna je!! Kako si se dobro znasla in pricarala cudovito sceno. Cestitam za gostovanje! ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Beautiful card, love the layers.
  Thank you for your GD Creation at Scrapping4funChallenges.
  Hugs
  Rachelle DT
  https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Dobro si se znašla in naredila enkratno ter izvirno tematsko voščilnico.

  OdgovoriIzbriši
 4. Beautiful card! The colours are so warm and summer!
  LOVING the layers!
  Spardha Angra
  Scrapping4fun DT

  OdgovoriIzbriši
 5. Polona - z zamudo, hvala za tvojo imenitno objavo na blogu Scrapping4fun, hvala pa tudi za sledi, ki si jih pustila mojem blogu :-)
  Lepo poletje ti želim, Majda

  OdgovoriIzbriši